Ni förstår nog vad som pågår | Therese Gustavsson

Therese Gustavsson

Annons

Ni förstår nog vad som pågår

Bloggen är flyttad och eftersom den inte är helt klar och troligen inte blir det nu inom den senaste framtiden kommer jag därför låta er gå in där o kika idag om ni känner för det. Anledningen till att jag inte kommer skriva här mer är för det första att alla inlägg jag skrivit här på myshowroom de senaste åren är flyttade till den andra nya bloggen (dock försvann nåågra nu från dom senaste dagarna men tror det går bra ändå, har inte direkt varit den mest intressanta uppdatering direkt 😉 För det andra så känner jag att jag måste ifrån myshowroom nu när jag ändå fixat en ny blogg och jag vill liksom komma igång nån gång även fast att det ser dåligt ut från början.. och det kan hända att jag sitter och håller på med att fixa och dona med koderna så att det ser helt knasigt ut och då får ni helt enkelt komma tillbaka lite senare!

MEEN nu ska jag inte skriva världens novell här, till saken helt enkelt! Nu kan ni fortsätta besöka min blogg på adressen:

Theresegustavsson.se

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats